Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du har styrkan




tillåt mig att vara förbannad
trots att du är så sjuk
kanske borde le fint och tänka i klanger av sympati
men fattar du inte att det är för att vi känner med dig
som ilskan föds?
jag stod hos honom häromdagen
när du ringde
full igen
jag såg hur han kämpar mot de få tårar som ännu finns
hur mycket det krävs av en son för att hålla masken
när hans döende far näst intill drar honom med sig

du är älskad
du är beundrad
du är en man
man minns
och ser framför sig
efter du gått

så snälla tänk på din syster
dina bröder
din livskamrat
din dotter
ditt barnbarn
och framförallt,
din son






ta tag i det som tynger
och håll upp det
lite till



för dom behöver dig
för att du är du









överlev

























Fri vers av m.ricknell
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-30 21:49



Bookmark and Share


  sulimaa
Det sista ordet blev otroligt starkt...överlev...
2009-05-31

  Suzy med punkterna
Kan bara säga att detta berör mig på ett ärligt vis
2009-05-30
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell