Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förvirring


jag brinner!

jag är säker
jag brinner!
jag törstar
jag försvinner!

jag tvivlar
något äter mig
innifrån
jag ber dig släppa mig
jag dör av det

jag dör av oro
att du ska försvinna
sluta brinna




Fri vers av Karin E
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-31 20:10



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Bra formulerad text som KÄNNS. Kan vara härligt att brinna - men i vissa lägen bara jobbigt.
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E