Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i oskuldens land


Kärleken i ditt hjärta vaknade då jag din själ förnam i nattens hemligheter, bortom en tår är sanningen begravd,

spaden har vi dödat,
kysser dina ögon,

din mun,
så nära min själ,

värme,
saknaden,

kärleken lever i oss ännu,
många lik kantar vägen där jag strövat,

du är ren,
du tvättar bort min vanmakt,

döljer mina mord för världen,

vi älskar länge,

somnar tätt sammanslingrade i varandras kärlek,

för att aldrig skiljas åt,

i oskuldens land...




Fri vers av peter markurth
Läst 238 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-01 00:45



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
Berörande !
2009-06-01

  Suzy med punkterna
Vackra rader
2009-06-01

  Ex¤animo
den här
har mycket energier...
gratis uppvärmning.
2009-06-01

  Sturesdotter
Som en ren flod som sköljer inom mig när jag läser; stark och obändlig kärlek.
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth