Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu i två strofer


Några ord

 

den bästa av två

dog för tidigt - den andra

lever allt sämre

 

ingen vill veta

hur det egentligen är

upp med fasaden 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-01 08:27



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Folk frågar så mycket; men de lyssnar sällan på svaren
2009-06-01

    sunnanvind
Att inte bry sig om, huvudsaken att fasaden utåt ser snygg ut...hemskt tycker jag.. Här har det hänt saker och då borde man kanske förstå att fasaden inte alltid är sanningsenlig...
Omgivningen är ofta så ego att man inte orkar eller inte vill se sin medmänniska...
Kramar dig!
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP