Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den suspekta


Flickan såg mina ögon,
natten frös till is,

sanningar av lera,
vaknar aldrig mer då du drömmer om berusade toner,

blodet färgar själar sanna,

ekot av ett skott i natten tankar splittras,
kulan fläker upp beständigheten,

pissar i vår kärlek,

utan någon hänsyn,

till en poesi av drömmar,


tårar rinner bortom själars hemligheter,


vill du ha min kärlek i dig redan, lägg dig i min tanke,

så tar jag dig genast,

med till mina

drömmar...




Fri vers av peter markurth
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-01 09:55



Bookmark and Share


  Sturesdotter
"lägg dig i min tanke"

ja, där kan vadsomhelst hända


"kulan fläker upp beständigheten"


smärtsamt mitt i allt det som är mjukt; blandningen blir den ypperliga blandning du ofta har i dina dikter
2009-06-01

  Carola Bouvin
Oj här sägs väldigt mycket vackert...
"tårar rinner bortom själars hemligheter" här sägs mycket. Likaså... vill du ha min kärlek... lägg dig i min tanke... Bäst!
2009-06-01
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth