Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sova

jag vill inte sova
inte somna

att ligga där
framkallar tårarna
och jag vill inte gråta mer och känna mig
värdelös

att det känns som att jag kommer ligga där länge
riktigt länge
medans tårarna rinner ner för kinderna'
jag vill inte
vill inte!




Fri vers av Bollen
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-01 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bollen