Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannat underbar

du uttalande ord
ord
som tryggade mig
de fick mig inte att våga
men att le
inombords

le för att du är så förbannat
underbar




Fri vers av Karin E
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-02 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E