Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har jag sagt hela tiden

 

att några kläder

som sparats i alla år

av rent nostalgiska skäl

men med någon slags vetskap om

att en vacker dag vill någon ha dem

- ja dessa fick plötsligt nytt liv -

 

att mitt samlade

utbildningsmaterial

skulle få igång mig att

rensa gav mig dagens skratt

en vän behöver några

och jag satte fart

 

och tyckte till och med det var roligt

 

var det inte det jag visste . . . .

att en vacker dag så . . . .

och så kom den dagen nu

 

tack mina kära vänner för att ni fått igång mig




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-02 23:05



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Tack min vän för denna text och tack för att Du finns!!
2009-06-04

  Eva Langrath VIP
Underbara ord att läsa min kära vän
2009-06-03

    sunnanvind
Rensar ja me'....vet du...i ett skåp hade jag en gömma som jag helt glömt! En stor marabou chokladkaka ...(väldigt malplacerad)utgånget datum och som legat där o gäckat en ovetandes ibland helt galet sötsugen Sunnan....skrattar!!!!
2009-06-03

    ej medlem längre
Håller också på och rensar.. en vind full med det mesta.
Gläds med dig!
2009-06-03

  * Ammi *
Härligt Ulla .. nu går det på räls, bara å åk!! glädjs med dig!
2009-06-02

  Sturesdotter
Du e så himla rar!!!

Tack för att du är du rara Ulla!
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP