Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud finns

Jag rimmar
och limmar
är torr
medans jag simmar

Jag är dubbel och enkel
svår och lätt
du vet hur man ska få mig
mätt

Jag är
allt som jag orkar
så länge jag orkar
och mina känslor
hänger på tvättlina och torkar

Jag ber i nödfall
fast att jag tror
jag har två systrar
och en bror

Gud finns
när jag tror
och jag tror




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 279 gånger
Publicerad 2005-09-24 21:12



Bookmark and Share


    kyara
jättebra slut!;) det säger allt
2006-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan