Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var bara en ensam mamma



inte ens hennes åtta barn kunde frånta henne den titeln...




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-03 13:41



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmmm..så är det, det är enkelt för en del att sätta etiketter i pannan på folk!
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP