Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sammarbete få förunnat skapat i samförstånd


Hägring

I afton ler du, just nu väntar vi.
Ett leende så få förunnat,
värt varje väntande andetag.

De få som söker skall finna.
En smekning söker sin väg mot okända lustar,
vad finns där att önska?

Vi lovar druvor och vin.
Vi ser fägring,
vi lovar

Hägring

Illusion så ofta beskådad,
men sällan beaktad.
Väcker

Åtrå

En nyfikenhet bunden till nycklar.
En vison som lås.
En tanke så flyktig försvinner likt fjärran.

Vår död kanske ler?
Vet du lösen som frigör vår lust?
Kan livet komma?

En önskan så stark att fördämmingar brister.
Ett skrik som spränger.

Ett öde fjärran skådat,
likt leendet du en gång gav.

En hägring,
vi lovar.

Hägring







Fri vers av DefusedMadness
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-03 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DefusedMadness
DefusedMadness