Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Riddle

The oldest time has gone us by

The riddle you don´t expect


Answer me correctly

Answer me directley


Notes that gives me trubble

Run away to stone and swamp


I whistle out of tune


Tunes that brings

Swing me softly


Whispers secrets in the air

Shipwrecked and followed down


Ghosts from yesterday


Answer me correctly

Answer me directley


I need no more


Answer me correctly

Answer me directley


Is this all?








Fri vers av DefusedMadness
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-03 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DefusedMadness
DefusedMadness