Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antingen skriver jag en helt ny sen eller så gör jag om denna. Men är alltid bra med lite respons så därför får denna ligga uppe.


Livlös

Ett ansikte som är uttryckslöst.
Ögon som har tappat gnistan.

Och genom min bleka hy
lyser blåa blodkärl.

Det enda som ger tecken att
jag lever är bröstet som följer
mina andetag.




Fri vers av Birfir
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-04 13:24



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I hjärtat när jag min ensamhet




typ
2009-06-04

  Emelia
vackert!
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir