Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ren kärlek



Jag ser en flicka falla handlöst i mitt hjärta,
sångerna ljuder i mina öron,

verkligheten krånglade,
vi konsumerade helvetet tillsammans nu,

visste båda sanningen om kärleken,
en blodpöl på gatan,

ville kyssa dig,
tror jag älskar,

dig,
kan du se detta,

bortom vansinnets gränser - där smärtan äro olidlig,

vid tyrraniets gräns,
vill du ha min sanna kärlek,

jag vill ta ditt vara till mig och bevara i mitt hjärta,
följer du mig till lyckans land,

slitna drömmar överskuggas av din kärlek,

jag vill ha dig nu,
viskar jag i mörkret,




Fri vers av peter markurth
Läst 234 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-05 16:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mums sa den inom mej. Ruskigt
2009-06-05

  issac.a.m
du skriver med en laddad känsla ...
Vackert..
2009-06-05

  Syrsan
Mycket stark och glödande!
2009-06-05

  Lena Själsöga Keijser
varma tårar stiger fram i mötet med denna vackermålning

Tack att Aftonens Skönhet Är Hos Dig

Själsöga
2009-06-05

  Suzy med punkterna
Att konsumera helevetet ihop är kärlek
2009-06-05

  Sturesdotter
Föll.....
2009-06-05

    Trast
Starka känslor. Ja eld. Ren förbrännande låg. Verkar finnas bränsle så det räcker. Se upp för explosionsrisken.
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth