Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höra din styrka

jag har sett dig kämpa
för att ta emot det
som ligger lätt i mina händer

det är det enda jag kan bära, den, min längtan
den är stegvis visad
den vill mig livet, jag snubblar efter den

jag vill inte bära dig för min skull
som jag så ofta velat förr
jag vill treva tills om morgonen
klarhet utbrister

och höra din styrka
så som du sjunger den




Fri vers av Marta
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-05 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta