Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära tiden älskar vi


Lever i mitt hjärta,


kysser dina läppar


saknas,





nära tiden ska vi gå




Fri vers av peter markurth
Läst 246 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-05 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bara leeer va go
2009-06-05

  Carola Bouvin
Här ges i mångfalt att förvalta... sagt och osagt, fint.
2009-06-05

  Sturesdotter
Så få ord, så stor innebörd
En mycket vacker kärleksdikt...
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth