Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser ej

ser

ej


smärtan,

lever utanför nuet,


begränsad




Fri vers av peter markurth
Läst 220 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-05 23:25



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
Bra beskrivet Peter....

Vem känner inte igen sig i den här...?
2009-06-06

  Sturesdotter
Att se till en viss del bara; hur många gör inte det i dagens samhälle;eller i sitt inre
bra fångat
2009-06-05

  Mygg
Begränsad
utanför nuet... precis så är det ju!
2009-06-05

  Fredric
flykt? gillar bottnarna... tack!
2009-06-05

    ej medlem längre
stor applåd igen :-)
2009-06-05

  Lotti
wow denna var kanon
2009-06-05

  Suzy med punkterna
Känns som en ärlig insikt.....snyggt
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth