Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar dig för satan


Beskriva dina kyssar, tiden flyter sakta genom hjärtat, droppar ned,

i dina tankar, fyller mig med vemod,

kysser dig nu, skriker skönheten i dina öron

blodet visar

aldrig

hänsyn, morden sker sakta, vi drunknar i ditt mörker.


vintern dör...







Fri vers av peter markurth
Läst 184 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-06 00:19



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
plus ++!
2009-06-06

  Sturesdotter
Man kan dö på många sätt; detta är ett...
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth