Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven i en handvändning men full av eftertanke


Veckan och helgen,en saga

Veckan och helgen,en saga.

På måndagen föddes veckan och gick på tunga ben.Hon suckade och grät på alla.
På tisdagen hon log och tänkte på Helgen och hans frihet med värme.
På onsdagen började hennes hjärta att vakna,hon börjar gå med lättare steg.
Hon ser fram emot helgen med svidande längtan.
På torsdagen hon förbereder sig för det stundande mötet och gör sig fin i vackraste känsloyra om att det nog kommer en Helg även till denna Vecka.
På fredagen är Veckan fantastisk glad och kan bara tänka på Helgen,snart är Han här med lugn och ro,men även med löften om skratt och fest.
Men i månljusets bleka sken ifredagsnatten,veckan drar sitt sista andetag.Vid slaget tolv dör hon sakta bort.Nu föds Helgen som tar dagen i besiktning och ger ny kraft och ny enegi.Fullt omedveten om Veckans stora kärlek,men med en viss förnimmelse om att hon funnits och kommer komma igen.




Övriga genrer av sotvinge
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-06 01:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
otroligt bra text!
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

sotvinge
sotvinge