Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kappan

röd var kappan
kjolen gjord av lin

hon satt den dagen på trappan
hade gjort sig extra fin

väntan henne förtärde
minuter blev till dar

denna dagen henne lärde
att felstegets smärta många dar tar




Fri vers av sotvinge
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-16 03:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sotvinge
sotvinge