Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insanity

Rummet buktar sig
andetagen avtar

ljud snurrar,blir till skratt som aldrig dör ut
folkhav av tystnad
skrik i tomhet

hjärtat fladdrar stilla i gryningen,varför finns allt?

sorgen är det verkligaste jag har
kan inte släppa den
vad blir kvar av mig då?

sorgen bar mig på sina svarta vingar gav mig trygghet i en kall värld
nu är allting ljust och inget höljs längre i dunkel

vad ska jag ta mig till?




Fri vers av sotvinge
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-11 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sotvinge
sotvinge