Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En morgon med massor av ord i skallen;P


Bara Ord

Slående mörker i ljus jag ser
aldrig förr har väl jorden så fort stannat
ingen annan än jag själv ser ner
allt annat fortsätter likt förbannat

mörker och ljus följs åt som dag och natt
det höga och det låga jagar varann som råtta och katt

sinnet behagar som alla grundlagar,
alltid med gott i minnet...........




Fri vers av sotvinge
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-06 11:15



Bookmark and Share


  The Shadow
fint
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

sotvinge
sotvinge