Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likstelheten

(Skrev detta inspirerad av tonerna till en låt)


lutar mig bakåt
faller i graven
ser inget mera
hade inget uppsåt
som en droppe i haven
bara jord,fukt och lera

leken blev för farlig
såg bara ljus
allt blev till slut svart
förstod man måste ta de varligt
kroppen är varje själs hus
jag inte i så många av dem vart

solen gick ner
finns inte mer
sluter ögonen
nu blir allt för evigt svart
nu mina ögon inget mera ser
de allting har sett allt som har vart
så dags att sova nu
godnatt godnatt godnatt




Fri vers av sotvinge
Läst 465 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-21 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sotvinge
sotvinge