Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suddigt.

Under ytan, under ytan.
en suddig verklighet.
Man ser det, men man vill inte inse.
Att försöka ta sig upp
utan att få slut på syre på vägen
Att se en annan värld,
och försöka nå den.
En sträckning mot himlen
att nå dit
är värt en chans.





Övriga genrer av ooolinneaooo
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-06 12:58



Bookmark and Share


  sotvinge
Hmm.
Blev väldigt påverkad.
På ett bra sätt.
Kan inte förklara,bara känna

Tack
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

ooolinneaooo