Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossad av ångestens totalitära vansinne

Lurar

sänker


garden,


dör i dina tankar



vi var


två




Fri vers av peter markurth
Läst 190 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-06 23:50



Bookmark and Share


    Burre
Kram!
2009-06-08

  Suzy med punkterna
Ångestladdat
2009-06-07

  Sturesdotter
Två eller en - eller många
mycket dör ändå
2009-06-07

    ej medlem längre
fin
2009-06-07

  Ex¤animo
eget, medvetet val, att förneka... denna var bra...
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth