Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min egen lilla bön


Käre Gud

Käre Gud, där uppe i himmelen
Ge mig ro och sinnesfrid
Låt mig vila i min sorg

Ge mig styrkan
Glädje önskas
Låt mig kunna känna hopp

Ge mig orken
Önskar kraft och energi
Låt mig återigen se färg och ljus

Jag vill somna när natten kommer
Lär mig glädjas när dagen gryr
Låt mig snart känna mitt liv som förr




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 664 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-07 14:42



Bookmark and Share


  Syrsan
Gud hör bön! Berörande bön.
2009-06-14

  Rosen VIP
din fina alldeles egna lilla bön når säkert fram...
2009-06-07

    Cajsa
Fin skriven bön
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson