Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jordens fortsatta snurrning. English version added 2015-01-11


... (+English version)

...och jorden snurrar vidare
som jordar pläga
ett tag till.
Ett rätt bra tag.
Det är inte så dåligt.



...

...and the Earth spins on
as Earths are wont
a while more.
A rather good while.
That's not so bad.




Fri vers av Martin Hellberg Olsson
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-08 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Hellberg Olsson