Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man möts i närhet, så skapas det nya ting.


Den nya världen väntar

Du tog emot mig

när jag tog det första steget ut

i en ny frihet som jag förut bara anat.

Naken och sårbar kände jag trygghet

i din famn

du log och tog emot mig

med hela ditt sinne

vi smälte samman och

omgjordades till nya varelser

likt fjärilar ur sina puppor

flög vi till slut ut som nyfödda varelser

friheten väntade och världen var vår.

 

 




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-08 12:33



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackra rader!
2009-06-14

  Epione VIP
Ett nytt kapitel, nya fina blanka blad som ska fyllas med glädje.
Vacker dikt om närhet när den är som härligast...
En punkt och två versaler ger flyt..

När man möts i närhet skapas barn, som symbol väldigt vacker tanke..
Barnen kan få stå för det nya livet som föds fram..
2009-06-10

  KristinaE
Vackra ord med livsnära budskap om hur närhetens kärlek skapar frihetens glädje!
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~