Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(vi är oskulder i hjärtat)


simmande opiatsanningar

Själen ser

skuggan


av


ett

nålstick...




Fri vers av peter markurth
Läst 203 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-08 13:43



Bookmark and Share


  stella
Everything is everything...nice!
2009-06-09

  Sturesdotter
Själen ser allt, även det minsta, även i känsloväg
2009-06-08

  Suzy med punkterna
Fantastiskt skrivet
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth