Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

storm i natten

Pistolen tittar,

törstigt,

inbjudande,

på min tinning,
laddar,

i med magasinet,


mantelrörelsen,
klicket i natten,

total panik,

kastar mitt vapen,


och försöker gråta,

torra kanaler,


inga vener svarar, tar min sub, vilar rastlöst,


för att åter vakna


oförstörd...




Fri vers av peter markurth
Läst 217 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-06-08 13:48



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Och visst....vapnet ligger kvar, till nästa gång
2009-06-08

  Alexander Gustafsson VIP
Vi har nog alla varit där någon gång,

med eller utan sub...
2009-06-08

  Suzy med punkterna
Smärta som känns
2009-06-08

    ej medlem längre
å aj
2009-06-08

    ej medlem längre
oj
2009-06-08

  LenaJohansson VIP
fan också....
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth