Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddad igen

 

så länge

man har ord

finns det hopp

 

när det blir

totaltorka

känns livet

fullkomligt

dött

 

tills mörkret

skingrar sig

och ett ord

plötsligt

blir två tre fyra

 

man är räddad

den här gången

också




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-08 16:08



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Håller med i föregåede kommentar .......
2009-06-09

  jardan
Ditt skrivande Ulla räddar säkert fler på vägen
2009-06-08

  Mr Lindemann VIP
Det gäller att nära in delar av sig själv som är ordlösa
ta tag i en harmonisk känsla och bli ett med det

famna in delar av ditt jag som finns längst in
som inte består av ord, utan som vill bara vara
ordlöst
2009-06-08

    Zebsine
jag tänker ta livet av mig
2009-06-08

  Sturesdotter
Ord kan vara som en orkan, som en vindpust...och ibland som en varm ökenvind...de ska finnas där och man får greppa de man vill..
2009-06-08

  Gunwale VIP
Kanske mörker och dimma (och oförståelse och annat motstånd) finns där som....träningsredskap?
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP