Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innehållet


formaterar


transparenta



tankar






Fri vers av peter markurth
Läst 228 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-06-08 18:13



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Den sparar jag bland mina grå tankar
2009-06-08

  Sturesdotter
som i datorvärlden
ctrl+alt+del

formaterat - och sen är allt som nytt igen...nystart
2009-06-08

  Yrre VIP
Jättefin och väldigt bra
att tänka länge på, gillar!
2009-06-08

    Ken Cassel
Men jag tror att innehållet stavas med två n

Mvh...
2009-06-08

    Ken Cassel
kanon

Mvh...
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth