Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt kanske inte är ordagrant.....
Mellan ord och rader finns kanske annat.



Provar och provar

 

nej inte den

och inte heller den

suck

inget stämmer

 

jag är inte längre jag

i mina kläder när

jag skulle klä

mig fin för ett besök

 

hittade älsklingsplagg

som än så länge

känns rätt

nu blev jag mig själv

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-09 11:25



Bookmark and Share


  jardan
ett nog så viktigt igenkännande, att få bli sig själv en känsla så viktig
2009-06-10

  Ronny Berk
klädsam poesi , att pröva sej fram för att finna det rätta , rätt så !
2009-06-10

  Eaglemountains VIP
Jo, det är inte lätt med favoritplaggen .....

Jag har upptäckt att nästan alla mina kläder har krympt, till och med bältena ..... :-), förstår inte om det kan vara tvättmedlet .....


eller

man kan prova olika saker som inte stämmer, men till sist hittar man rätt ..... och det gör ju att man mår bra .....
2009-06-09

  Carola Bouvin
Igenkännande... i synnerhet då man skall klä upp sig då är det väl som allra jobbigast.
2009-06-09

    ej medlem längre
Så bra du fann dig själv igen!
2009-06-09

  Sturesdotter
Hitta sig själv; i kläder, i känslor - i livet
Svår uppgift
Men ibland lyckas man! Övning..
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP