Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spa


en längtan efter dagar
som nostalgiskt
tynar bort

i livet under livet
är stunden
alltför kort

låt minnets sånger sjungas
men fångas inte in

låt glädjen vara nära
låt denna stund bli din




Fri vers av bimbim
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-09 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bimbim