Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;)


vad ett kylskåp inte berättar


och jag vet att ni tror
att jag aldrig städar mitt kylskåp

men mer fel kan man nog inte ha

saken är bara den
att jag måste ta en hylla i taget
i den takt jag själv väljer

och när jag hunnit ända ner till kylskåpets botten
är översta hyllan överfull
igen

;)

(c) Majsan 1 juni 2009




Fri vers av Diktarminna
Läst 453 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-09 19:03



Bookmark and Share


  LinneaR
bra :)
2009-06-09

    Burre
Strålande!!
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Diktarminna