Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(sann historia)


du anade aldrig

Höjer långsamt pistolen,
ditt ansikte,

skräck,

förundran,


ser paniken ta över,



känner tryckpunkten,



pisksnärten,
så plötslig,


du sitter i ditt blod på golvet i vårat sovrum,
tar mot såret i magen,

blodet pumpar mellam dina fingrar,

skriket skär genom ångesten,

vad fan har

jag gjort,

snabbt


sätter pistolen mot ditt huvud,

halvkvävt skrik genom smärtan,


smällen ekar i min hjärna,
overkligt,

öronen ringer,

blodsmak i munnen,
vänstra sidan av ditt huvud saknas,

benbitar,
hjärnsubsatans,

hår,

allt utsmetat på väggen,

likt en solfjäder,


du visste ej...




Fri vers av peter markurth
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-09 21:14



Bookmark and Share


  Sturesdotter
that's life
2009-06-09

  Alexander Gustafsson VIP
På tal om sann,

det var en snubbe i Göteborg för inte så längesedan som skulle visa sin pistol för sin tjej...

För att göra en lång historia kort,

så gick dog hon av att han råkat skjuta av ett skott... rakt i ansiktet på henne...
2009-06-09

  Suzy med punkterna
Texten är väl skriven men jag hoppas att den inte är sann.
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth