Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rea


Realiserade

känslor,


bryter ned


hopp




Fri vers av peter markurth
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-09 21:31



Bookmark and Share


  Sturesdotter
bäst att dra täcket över huvudet

vågar man hoppas, kan även realiteten förändras
2009-06-09

  Syrsan
Sitter perfekt!!
2009-06-09

  stella
Ja fan,så är det. Jag har slutat med all-inclusive!
2009-06-09

  Suzy med punkterna
Urtjusigt
2009-06-09

    ej medlem längre
den var ruskigt bra utäck
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth