Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Griper tag,


cirklar






Fri vers av peter markurth
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-09 22:51



Bookmark and Share


  Ex¤animo
några få ord, med så mycket mening.
2009-06-09

  Jazz-75
Panik? Ord som leder en vidare till större känslor...
2009-06-09

  Sturesdotter
Gripa tag; ibland mister man greppet
cirklar - för all evighet och man ångrar sitt lösa grepp

text...som ställer frågor; vågar man ens greppa?
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth