Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framme och sedan vidare...


En känsla av mening
har jag nått
natten och dagen och livet
ler och stannar upp
En smekning vid ditt öra
en viskning bort
Värm mig med din andedräkt
och håll mig hårt

I regnet skiner solen
och i solen glimmar guld
I träden upp mot himlen
vilar änglarna en stund
I tron på ständig lycka
finns värmen i din hand
men lyckan är ingen lycka
utan motstånd ibland

Allt det jag ville
Har jag fått
Allt det jag undrade
har jag nu förstått
Ingenting alls
saknas mig idag
Det finns en kärlek
i du och jag




Fri vers av bimbim
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-10 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bimbim