Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan få vara min poet

Du kan få vara min poet som smeker kärleksord i mitt öra
Du kan få vara mjukhet och lust och fägring stor
Ja du kan få vara allting som jag vill höra
du kan få vara älskaren och vännen, min syster eller bror

Du kan få vara min poet som landar små,små bagateller
Du kan få vara kvickhet och humor, kyskhet och kättja
Ja du kan få vara alla frågor som jag ställer
Du kan få vara nya upptäckter och iver eller lättja

Du kan få vara min poet och bara leverera
Du kan få mitt bokmärke, applåd eller kommentar
Ja du kan få detta också utav flera
Och Du kan bli uppmärksammad och bli veckans star

Du kan
få vara
min poet




Övriga genrer av prima donna
Läst 270 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-11 00:13



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Skönt flyt och intensitet i dessa rader,

man känner sig speciell som poet då.

applåder!
2009-07-22

  LassO
jaaaaaaaaaaaaaa
2009-07-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Glädje i var rad
bara att läsa den
blir man glad
2009-06-11

  Mats Henricson
Den här var go´, på något sätt !
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

prima donna