Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fairytail

Livet är ungefär som en bok
man måste beta av sida för sida
precis som dag för dag
Man vet heller aldrig vad som väntar på nästa blad
Är det en deckare
en kärleks roman
eller bara en rolig historia

Det bestämmer du själv
liksom innehållet i boken
dess karaktärer och själva handlingen.

Ljuspunkter och nedgångar finns där
även om man inte märker dom alla
Du får ibland bläddra tillbaka för att minnas
eller riva ut sidor för att glömma
Du för din berättelse vidare i generationer
och den ena är bättre än den andra
Ditt liv är en saga

Det är nu dags att börja tänka på ditt manus..




Fri vers av Moa Rindell
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-10 15:31



Bookmark and Share


  Ewa Flower
Det är så sant som du skriver! Spännande för att man vet ju aldrig vad som kan dyka upp på nästa sida, bara den som lever får se!
2009-06-11

  Rockalex
ja

vad skriver man

kanske mästerligt

eller visdomshöjande

eller lekande lätt

utsökt

kreativt




ja man kan ju välja vilken av dom som helst



eller

också

tar man allihopa


jag säger bara en sak



du har poesin

i blodet
2009-06-11

  Mr Lindemann VIP
Vem är förläggaren?
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Moa Rindell