Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som bara du gör


Berör mig

Berör mig
som en storm på film
rör mig
så mjukt att allt blir
en dans
en rytm
Jag känner inte din styrka men
du kan få mig vart du
vill
för dina händer ska alltid beröra
mig
sväva runt mig
lätta och längtande
finnas för att fånga




Fri vers av Karin E
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-10 16:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"...som en storm på film".

Ursnyggt!

"Som på film", som ett album med Traste Lindéns Kvintett heter.
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E