Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

massan den stora

Förbi men ändå bakom
i skuggan av stora hus
nyfiket letande
i ljusets frånvaro
efter ett sandkorn
som blev till guld
i min hand
för längesedan
och dagen blev natt
men ingen såg
någon skillnad
förutom en blind man
på en trasig gunghäst
i gränden mot
ingenting




Fri vers av bimbim
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-11 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bimbim