Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decibel

 

När själar skriker

hörs ingenting




Övriga genrer av Popcorntankar
Läst 344 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-06-12 16:11



Bookmark and Share


    ooolinneaooo
Riktigt bra skrivet,finner nästan inga ord.
2009-07-07

  Mr Lindemann VIP
Känslor, stormar, vansinne.

- Jag kan inte vara ensam ikväll. Det går inte.

Lockiga testar mot mitt ansikte, lugn lugn, vi ska vänta här. Inte veta hur man klappar, tänker tänker. Ser inte skillnad, vem är doktor vem patient? Psyk. Plastmöbler, metallspeglar, ångest och själaskri. Helt ärligt, vansinne. Där kan man inte stanna. Det finns så mycket att säga. I en kulvert mellan psyk och akutmedicin kan man mest skratta. En liten liten tös i rullstol, ett hjärta som nästan inte slår längre. Knappt att mitt eget slog, mellan hårtestar och hålla andan. EKG och blodtryck. Vänta vänta. Sylvass kropp på hård brits, nästan att den skär igenom under gula sjukhusfilten. Jag vill bara klappa, eller kanske gå hem. Lämna bort, lämna över. Snälla, ta hand om den lilla kroppen och få hjärtat att slå för jag vet inte hur jag ska bli herre över min egen ångest.

Min själ den skriker och den gör det med flera decibel!
2009-06-14

  Majalis
Farlig tystnad. Enkelt och pricksäkert!
2009-06-14

  stella
Nä därför är det rikedom att ha någon som hör....
2009-06-13

  Sturesdotter
Bra text;
(fast sanningen är ju också att de inte hörs, men känns desto mer)
2009-06-12

    Petro Nella
Skricken syns i människors ögon (om man kan se)
2009-06-12

  Sanningsägaren VIP
den dundrande tystnaden
vidrig
2009-06-12

  etthjärtaäralltidrött
Och här är djävligt tyst just nu. Mitt i prick.
2009-06-12

  peter markurth
mkt bra fångad, som ångest i vacum...
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar