Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från min garderob




A:100

 

 

Planlöst driver jag runt

i en relationsritning utan grund,

 

i vetskapen om

att vi aldrig kommer få bygglov.

 

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 682 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-01-31 20:35



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
tycker om..skulle fortfarande behöva den ritningen :-)
2011-02-28

  Stjärnregn
Men hur skönt skriver du inte då?!
Jag häpnar varje gång jag är här.
Tack!
2011-02-03

  Ninananonia VIP
Visa ord.!
2011-02-01

  sulimaa
jag skulle söka ny tomt och nytt bygglov tror jag ...toppentext!
2011-01-31

  Fallgirl
Mitt i prick.
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar