Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris(något reviderad) (sann historia)


En älskad flickas självmord


I mitt sinne lever du ännu, mjuka beröringar av eld skriker ut min saknad,

eoner av tid skiljer våra tankar, ruttnande drömmar,

hat, kyssar vi delat i fjärran.


Horisonten är röd av skam, ser du bortom tiden? var ligger din kropp begravd?


När glömde du hata - se mitt helvete, vem i helvete stack en 45a mot ditt huvud och tryckte av,

lämnade mig i en blodpöl

apatiskt stirrande

i mörkret

efter

ingenting, jag älskade dig för satan, du skulle inte dö, lilla gumman...







Fri vers av peter markurth
Läst 239 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-12 23:30



Bookmark and Share


  devilsangel
Shit...jag är så berörd att jag darrar..så starkt, man kan riktigt känna kärleken, smärtan, hur den omskakat och rivit ner försvaret hos den som förlorade någon älskad...
Underbart skrivet! Äkta!!
2009-06-13

  Njord
Starkt
2009-06-13

  Sturesdotter
Diktjaget fria ord; sanna eller ej - spelar ingen roll. Budskapet berör

En älskad person försvinner; precis som i livet - inte alltid genom blod...
2009-06-13

  LenaJohansson VIP
det är inte farligt att dö - det är att överleva som är värst
2009-06-13

  Gisela Nordell
det är så hemskt
detta du fick uppleva
2009-06-13

  Alexander Gustafsson VIP
Denna väcker minnen...

Var hos ett par i Uddevalla med några vänner... kort sagt när jag vaknade upp dagen efter så hade tjejen i paret försökt ta sitt liv under natten, och fördes till sjukhus...

det var ett par årsedan, denna fick mig att minas det igen...

Bra och stark skildrat...
2009-06-12

  Mats Henricson
DJUP OCH OFATTBAR TRAGIK präglar denna skrift, RAKT och NAKET skildrat av Dig ! STARKT !!
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth