Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är fin


Dina ögon vackrare än tiden - möter sanningen






förenas i en kyss....







Fri vers av peter markurth
Läst 210 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-12 23:34



Bookmark and Share


  Njord
Mycket ömhet i så få ord
2009-06-13

  Sturesdotter
Ögon...sanning....kyss...allt förenat
Tar med denna känslan inför denna dagens utmaningar.

Fin och mjuk dikt, tack
2009-06-13

  Blåbäret
känslan som skapas är vackrare än texten...
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth