Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När min dotter flyttade hemifrån ville jag ge henne något som skulle bli bestående. Det blev en dikt.


Johanna

Världens ord finns här
Bara goda minnen bär
Stanna, lyssna av

Röst som en melodi låter
Alla båtar har en hamn
Min sköna dotter
Hör du, nu blommar rosorna
Ser du, nu öppnas en famn

Det är livet





Fri vers av Maria Karlsson
Läst 303 gånger
Publicerad 2005-09-26 18:39



Bookmark and Share


    Ida_Johansson
Vilken underbar dikt till din dotter. hoppas att hon tyckte om den
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Karlsson