Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger

Att ångra allt
och ingeting.

Det är

Det är som en svart teleskopbatong
en somrig vinterdag

En iskall vind som förgör allt

allt som byggts upp

Att ångra är att söka stöd

Att ångra är att dö

Aldrig mer




Fri vers av Jernis
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-13 21:31



Bookmark and Share


  Deliria
Ånger är fruktansvärd och nästintill obotlig. Den finns liksom alltid kvar. Tycker om dina målande liknelser.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Jernis
Jernis