Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt, frigörelse och dödsförakt

Tänk om maskar kunde känna
en dag som denna

Flykt, frigörelse och dödsförakt

En regnig dag är inte lika tråkig
för en mask




Fri vers av Jernis
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-14 14:33



Bookmark and Share


  Miss Mod
Iallafall inte för en likmask.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Jernis
Jernis